Praktijkinfo

Over mij

Mijn naam is Diane Lennertz en werk als BIG-geregistreerd GZ-Psycholoog vanuit mijn eigen praktijk in Ransdaal (gemeente Voerendaal). Vlak bij het Ransdalerveld waar je voor een wandeling terecht kunt, of om even stil te staan bij je zelf en deze mooie omgeving.

Ik heb in 1998 mijn studie Psychologie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest binnen de GGZ Kinder- & Jeugdafdelingen, zowel in Amsterdam als daarna in Maastricht, kreeg ik in 2012 de mogelijkheid om ook in de Volwassen Zorg met cliënten te werken. Eerst binnen Riagg Maastricht, later binnen Virenze-Riagg. Na hun faillissement en vervolgens uit mijn burn-out geklommen te zijn, mocht ik de werkzaamheden met kinderen en jeugdigen en diens gezinnen bij Youz -onderdeel van de Parnassiagroep- voortzetten.

In de loop van de tijd merkte ik het gemis om met volwassen werkzaam te zijn. Dit heb ik omgezet in een positieve verandering, namelijk het starten met een eigen praktijk voor volwassenen en jongeren vanaf 18 jaar.

Ik ben lid van het NIP sinds oktober 1999.
Ik ben lid van de LVVP sinds december 2021.

Beeldmerk

Het beeldmerk is een opgekrulde varen die zich opent. Het staat symbool voor beweging, kracht, groei, de positieve verandering van nieuw leven, harmonie. Het wordt ook vaak geassocieerd met verbondenheid en zorg voor elkaar.

In de praktijk zie ik dat ook terug in de kracht van de mens, de wil om te groeien en in de behoefte om harmonie te kunnen ervaren.

De varen is een sterke overlever. Elk jaar opnieuw ontrolt het varenblad zich.
De natuur kan een inspirerende, soms rustgevende, confronterende werking hebben.